top of page

Wat een puinhoop


Toen ik even een wandeling ging maken in de duinen, zag ik deze puinhoop. Mijn aandacht trok naar deze berg van stenen en ik maakte een foto zonder te weten wat mij te wachten stond.

Het gebeurt wel vaker dat ik aan iets denk of met iets bezig ben en later pas begrijp waarom ik er opeens aan denk of mee bezig ben. Zo was ik afgelopen dagen een kleine adelaar aan het herstellen omdat hij gevallen was..Ooit hadden Antoine en ik deze grote adelaar gekocht en vele jaren daarna zag ik dat kleine adelaartje ergens liggen en kocht dat ook. Ik vond het leuk om die kleine adelaar op de grote adelaar te zetten omdat ik dat beeld symbolisch vond voor de woorden uit de Bijbel waar God zegt dat Hij zijn kinderen draagt en beschermt en voor hen zorgt. Lees dat hier.

Maar op een dag was ik bezig met afstoffen van beide adelaars en liet ik per ongeluk het kleine adelaartje vallen en het brak....Snel pakte ik de gebroken vleugels op en stopte het gebroken adelaartje ergens ver weg uit het zicht. Ik zou het later nog wel eens plakken, dacht ik.

Maar nadat ik de foto had genomen van de puinhoop werd opeens mijn aandacht getrokken naar de kleine gebroken kleine adelaar en pakte ik mijn lijmpistool en begon de vleugels weer aan de romp te lijmen. Op hetzelfde moment bedacht ik dat die kleine adeaar eigenlijk staat voor PWM (Prophetic Worship Ministries) die we opeens weer als naam in ere hersteld terug krijgen van de VADER. We zijn er allebei heel erg dankbaar voor en zien het als herstel na een lange tijd van gebrokenheid. We hebben ons jarenlang verdrietig afgevraagd wat de oorzaak is geweest en langzamerhand is ons duidelijk geworden dat teleurstelling in ons hart was binnengeslopen nadat er roddels over ons verspreid werden. Dat was pijnlijk. Onze wegen zijn gelukkig verder geleid door de genade van God. We hebben verder mogen bouwen aan relaties en ik heb in de afgelopen jaren mijn coachingplan op mogen zetten. Maar het bleef ons altijd een raadsel waar die roddels vandaan kwamen. We zijn verder gegaan en nu zien we dat de VADER ZELF bezig is om de puinhopen te herstellen. Hij gaf ons afgelopen week de naam PWM terug. Dat betekent dat we weer profetische muziek gaan maken met uitbeeldende dans en Woordverkondiging! Wat een vreugde en wat heerlijk om te mogen herbouwen wat in puin heeft gelegen...Lees de teksten uit de Bijbel hier.

Misschien is er bij jou ook een puinhoop in je leven. En je weet niet hoe je die moet opruimen en herbouwen. Nu kan ik alleen maar zeggen:

GOD HEEFT ALLES GEZIEN.

Hij zal ervoor zorgen dat er recht wordt gedaan en dat zaken in jouw leven weer op orde komen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf helemaal overgeven aan Hem. Hij kent iedere teleurstelling en heeft jouw verdriet en pijn gezien. Hij zal je tranen drogen en jou weer herstellen zoals Hij dat beloofd heeft in Zijn Woord.

Het is genade tijd.

Tijd om te herbouwen.

Tijd om te herstellen.

Ook in jouw leven!!!

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page