top of page

OVER ONS

Al die jaren hebben wij ons gedragen​ gevoeld door God. Zoals een adelaar zijn jongen draagt op zijn vleugels.

Antoine & Mieke Beiler

Ons verhaal


Voor Antoine & Mieke

begon hun pelgrimsreis op 12 april 1995 toen zij op Gods roepstem ingingen alles op te geven (huis en baan) en te vertrekken zon​​der te weten waar ze uit zou​den komen.

Deze eerste pelgrimsreis werd een reis van jaren zonder vaste woon-of verblijfplaats, met als bezit: 2 koffers.

Je kunt verder lezen bij de blogs over onze PELGRIMSREIS.

 

We voelen ons zo dankbaar dat we sinds vandaag  op 6 februari 2024 onze naam terug hebben gekregen die we van God hadden ontvangen in 1995 in Ohio Amerika.

PWM (PROPHETIC WORSHIP MINISTRIES)

Dit staat voor PROFETISCHE AANBIDDINGS BEDIENING.

Zo zijn we toen begonnen met de dagen en conferenties in Huis ter Duin in Petten aan Zee en op De Bron.

Twee keer per jaar hadden we toen geweldige dagen in Gods Glorie en zagen we Zijn aanwezigheid op onze conferenties.

Nu is het tijd om de naam terug te nemen en weer PWM dagen te houden. Mannen, vrouwen en kinderen zijn van harte welkom om een geweldige dag met elkaar te hebben. De toegang is gratis en er zal een offer worden opgehaald.

Als je op een of andere manier gezegend bent door onze bediening of door Miekes blogs, ook op haar eigen website van Vrije Vlinder,

www.vrijevlinder.net

en ons een gift wilt sturen, zijn we je daar heel erg dankbaar voor!

Door middel van jullie gift kan het in de nabije toekomst ook mogelijk gemaakt worden om de online e coaching goedkoper aan te bieden, zodat meer mensen het traject "OP WEG NAAR INNERLIJKE HELING" kunnen gaan volgen! Kijk hier voor meer informatie.

Bank account:

NL81 INGB 0003 7553 72

BIC code:

INGBNL2A

M.J. Beiler-Christiaanse/ A.J.C. Beiler

The Netherlands

 

Antoine & Mieke verlangen om de mensen bij het

Vaderhart van God te brengen.

In 1996 werd hun bediening in Ohio (USA) geboren, in een kerk bij pastors

Paul & Jennifer Santoro.

Antoine zegt hierover: "Toen Mieke & ik in 1995 in Amerika waren, zaten we vast in de bergen van West Virginia. Zonder geld, zonder credit card en met twee koffers, ons enige bezit. In het motel waar we zaten, moesten we vertrekken. Het enige dat we konden doen was bidden, tijdens het ontbijt in het motel. Daar ontmoetten we een man die ons een telefoonnummer gaf van de pastors Paul & Jennifer Satoro.

Zij hebben toen meer dan 7 uur gereden om ons op te halen. En weer 7 uur terug naar Ohio waar we hartelijk welkom geheten werden en een tijd zijn gebleven. En dat zonder ons te kennen. Paul & Jennifer zijn nederige mensen die alleen willen dienen. Al vele jaren. 

Het dienen in vele kerken in Amerika, Canada, Engeland en Israël, en het houden van eigen conferenties, hebben vele mensen tot bezinning gebracht. Zij zijn gaan nadenken over het volgen van Jezus' roepstem.

 

"Al die jaren hebben Antoine & Mieke zich gedragen gevoeld door God. Zoals een adelaar zijn jongen draagt op zijn vleugels.

In die jaren zijn er allerlei activiteiten ontstaan waarin zij allebei, op een eigen unieke manier, een lichtstraal zijn in deze donkere wereld." 

Dit is het eerste reisverslag dat ik schreef in 1996.

“Het is nu anderhalf jaar geleden dat wij uitgezegend werden vanuit een gemeente in Nederland om te gaan reizen – net als Abraham en Sara-.

Ja, echt waar, we hadden geen reisdoel of reisbestemming. Het enige dat wij wisten was dat we gehoorzaam waren geweest toen de Here ons riep om ons huis en onze banen op te geven om Hem te volgen.

We hadden ongeveer 1 jaar daarvóór van een bekende profeet een woord van God doorgekregen dat we zouden gaan reizen en het evangelie verkondigen.

Daar stonden we dan!

Het was een hele klus geweest om ons huis kaal af te leveren. Veel traantjes waren gehuild, maar ook veel blijdschap was er geweest toen we bij al onze spulletjes iemand in gedachten namen aan wie we het wilde geven….

Iedereen was blij; ook de verschillende jonge stelletjes die voor een “prikkie” de wasmachine, gasstel met elektrische oven enz. kochten voor hun nieuwe huis.

Het waren stuk voor stuk offers die we brachten.

Ik weet nog goed dat ik op een zondagmiddag niet meer verder kon met de weggeef- en verkoopactie. Opeens werd het me te zwaar. Er was namelijk net gebeld of we nog iets in de aanbieding hadden en het was alsof ik het niet meer verdragen kon dat iedereen zo opgewonden was over de spullen die ze binnenkort uit ons huis zouden komen halen…

Natuurlijk was ik er wel blij om, óók omdat ik altijd gezegd had dat ik in alles de Here zou willen volgen! En nú had ik mijn kans! Maar het was op dat moment gewoon emotioneel allemaal even teveel.

Ik liep verdrietig en nogal verdwaasd naar de boekenkast en pakte zomaar één van de boeken van de plank, sloeg hem open en zag de vetgedrukte letters van de titel van dat hoofdstuk voor me:

HET MOMENT DAT ER GEEN WEG MEER TERUG IS. (Oral Roberts)

Nadat ik het boek dichtgeklapt had, voelde ik Gods aanwezigheid zó sterk! Het waren ZIJN sterke VADER armen die mij op dat moment optilden om verder te gaan en niet op te geven.

Uiteindelijk stonden we op 12 april 1995 met 2 koffers en 2 reistassen én een beautycase op Schiphol en gingen we de onbekende wereld in.

GOD MET ONS!

We waren opgewonden, blij, gespannen, alles tegelijk!

Met een paar adressen in onze zak vertrokken we naar Atlanta USA. We hebben maar 1 adres gebruikt en we zijn daar 10 dagen gebleven. Voor de rest hebben we ons gewoon laten leiden door de Heilige Geest.

Een prachtig, spannend, soms angstig maar o zo veilig avontuur van 9 maanden volgde.

Tijden van vriendschap, tijden van eenzaamheid, tijden van voldoende geld, tijden van een lege portemonnee, tijden van blijdschap, tijden van roepen om hulp wisselden elkaar af.

Maar de wonderen die we hebben beleefd staan in ons geheugen gegrift en die zijn onbetaalbaar BIJZONDER!!

Dank aan de VADER dat Hij onze PERSOONLIJKE REISGIDS is en zal blijven totdat wij de aarde verruilen voor onze hemelse woning!

Enkele songs geschreven door Antoine

Your Touch Antoine John Beiler

Dit lied gaat al jaren de wereld over sinds Antoine zijn cd uitbracht: Road of Glory.

Thinking about You 

Deze uitvoering was in de St. Jacobskerk in Vlissingen. Het Lied is geschreven door Antoine en de creatieve dans is verzorgd door Mieke.

Evenement,

Concert,

Bruiloft, Gezinsdienst of een andere viering,

met

Antoine & Mieke Beiler 

Je kunt ons uitnodigen voor een spreekbeurt met eigen songs van Antoine in je kerk/gemeente.

Het kan een concert, viering of evenement zijn. Ook voor een Kerst- of Paasviering kun je ons uitnodigen.

Thuis, bij Vaders Hart mag je jezelf zijn, mag je je veilig en vrij voelen. Gods karakter is volkomen. Dat betekent genezing, rust en acceptatie vinden bij Gods

Vaderhart.

Je ontdekt dat je uniek bent en in Gods PLAN mag gaan wandelen!

Misschien wil jij ook jouw kerk/huisgroep daarvoor openen.

 

Wil je Mieke uitnodigen voor een workshop en/of spreekbeurt? Neem een kijkje op haar website!

Fly Away Antoine John Beiler

Dit lied heeft Antoine al vaak gezongen. Een bijzonder moment was de dienst waarin Antoine zelf voorging toen zijn moeder begraven werd. Ik danste met een witte vlag rond haar kist en terwijl Antoine dit prachtige nummer zong zag ik zijn moeder aankomen in de hemel waar zij met veel liefde ontvangen werd.

Tell me Antoine John Beiler

Dit prachtige lied vertelt over het leven dat je niet zonder de Here Jezus kunt leven! 

bottom of page