Antoine & Mieke Beiler

Beilerville

Jullie kunnen ons weer uitnodigen om te dienen in je kerk of gemeente of voor een gemeenteweekend/conferentie! Wij brengen de mensen in een intieme relatie met God de Vader door lied, muziek, dans & woordverkondiging.

Antoine heeft het verlangen om op een muzikale manier onze reisverhalen te vertellen waarbij onze VADER op de meest wonderlijke manieren ons leidde en wonderen deed die ons iedere keer weer met open mond verbaasd deed staan!

Mieke wil haar coaching traject "Op weg naar innerlijke heling" gaan aanbieden aan groepen met een programma van 10 zaterdagen. Hier vind je alle info.

Op zaterdag 13 april 2019 gaat Mieke een creatieve dag houden waarin het Moederhart van God centraal komt te staan. Het thema van de dag is: Kom tevoorschijn!


Aglow Festival op 17 november 2018 in Middelburg. Antoine had een mooie workshop met de mannen en deelde daarin onze pelgrimsreis-herinneringen van de afgelopen 23 jaren. God had de hele reis ALLES ONDER CONTROLE...
Mieke deelde met de vrouwen uit haar hart hoe ze zich soms geblokkeerd had gevoeld tijdens de reis, en over de verandering in haar hart...Haar thema was: Succesvol, waardevol, boordevol. 

Na een jaar van rust (wat evenementen betreft...), gaan we verder met de voorbereidingen voor een retraite over Gods Vader- & Moederhart.
Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan het genezen van de innerlijke mens. Er is veel heling gebracht in de ziel en geest van mensenharten! Zo bijzonder om te zien dat, als de psychiaters geen hoop meer hebben, Jezus daar is om gebroken harten te helen! 

Klik hier om te lezen dat er hoop is voor de hopeloze! Kijk bij de categorie: Troost!

Dit is de directe link naar die specifieke blog:We willen de retraite ook op andere plaatsen in Nederland en Engeland gaan houden. Het thema "Vaderhart & Moederhart van God" zal centraal staan! Klik voor meer info over dit thema.

Een terugblik op onze retraite dag

Een bijzonder moment van de retraitedag....Ieder mocht iets neerzetten van zichzelf: WIE BEN IK? Dat is een moeilijke vraag en het viel niet mee om die te beantwoorden. 
In een maatschappij waarin er alleen gelet wordt op het eindresultaat en waar de prestatiedruk die er op je gelegd wordt erg groot is, is er moed voor nodig om iets van jezelf te laten zien. Wie je BENT laat je vaak niet zien in wat je DOET! Je bent zo vaak bezig met dingen die je veel moeite kosten en dan blijven de dingen die je echt leuk vindt en die je ook best makkelijk afgaan jammergenoeg vaak liggen....
Tijdens de retraite mocht je je thuisvoelen en gewoon laten zien wie je bent met je mooie en zwakke kanten...en je geliefd voelen! En weet je wat er gebeurt als je je helemaal geaccepteerd voelt? Dan wordt je zwakke kant ook zo bijzonder. Dan hoef je je niet meer te verstoppen...want jij bent JIJ...JIJ BENT UNIEK!

Zaterdag 1 juli 2017 RETRAITE-DAG met Antoine & Mieke Beiler in Vlissingen.

Op zaterdag 1 juli is het zover! Op de pagina van de EVENEMENTEN kun je de ook uitnodiging voor deze dag vinden. Het wordt een dag van genieten van wandelen, samen praten...lachen, huilen, delen in vreugde en verdriet en samen op zoek naar innerlijke heling!


Zaterdag 1 juli 2017
Retraite dag
met Antoine & Mieke Beiler
in Vlissingen.Op zaterdag 1 juli is de retraite en we houden het in Vlissingen in de zaal (inloophuis) van STA OP ZORG in de Badhuisstraat 60. Het gebouw is op dit moment goed te herkennen omdat het in de steigers staat met een schutting eromheen. Geen mooi uiterlijk maar wel goed herkenbaar! Lieve mensen die ons daar welkom heten zullen ons helpen om er een fantastische retraite-dag van te maken! Mocht je er een weekend van willen maken dan kun je naar eigen keuze verblijven in verschillende locatie's zoals: Hotel, Bed & Breakfast of vakantiehuisje. Kijk maar eens op internet bij: vakantie op Walcheren! De zaal waar we de retraite houden ligt op 5 minuten lopen van de boulevard waar je heerlijk kunt uitwaaien aan zee! We beginnen om 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarna een lunch. Het middag programma start om 14.00 uur. We besluiten de dag met een diner en daarna een gezamenlijke afsluiting. Rond 21.00 uur is de retraite afgelopen.
Voor de retraite dag vragen we een gift. We hopen dat iedereen begrijpt dat er met zo'n dag met lunch en diner kosten aan verbonden zijn!
Opgave voor de retraite is verplicht.

Sta op Zorg, Badhuisstraat 28, Vlissingen

Als je op zaterdag 1 juli naar een goedkope parkeerplaats zoekt kun je gratis parkeren op het pleintje van de Dokter Stavermanstraat op 5 minuten lopen van de zaal Sta op Zorg.
 
Ook op de Burgemeester van Woelderenlaan kun je gratis parkeren. Deze ligt vlak achter de boulevard. Dat is ongeveer 10 minuten lopen naar de zaal.

Er is weer een nieuwe blog voor PASEN 2017! De moeite waard om te lezen!

Vandaag gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem waar je mee worstelt. We kijken vaak naar uiterlijke symptomen van het ongemak: Hoofdpijn en andere lichamelijke of psychologische klachten kunnen dieper liggende oorzaken hebben....Vaak ben je je niet bewust van de oorzaak en ben je vooral gericht op het bestrijden van pijn. Innerlijke pijn is immers veel minder makkelijke te benoemen. Maar wat is het helend om dieper te durven kijken.....Ik lees net Ezechiƫl 34 vers 16. Daarin staat dat Jezus, net als een goede herder, op zoek is naar verloren schapen. Iemand die zich bewust is van zijn/haar zwakte en daarin zoekt naar de kracht van GODS LIEFDE! Ik heb zin in vandaag!


Mooi optreden Mieke Beiler in De Herberg,Vlissingen.

Ondanks velen Mieke kennen vanuit de Creatieve Dans en Coaching was het bijzonder om Mieke te zien optreden met weer andere talenten. Improvisatie op de piano waaruit de meest mooie melodieen voortkwamen, liefelijke luisterliedjes op de gitaar en haar verhalen tussendoor over 22 jaar ervaring aan Pelgrimsleven maakten het zoals iedereen riep na afloop "een prachtige middag"! 

Mieke speelt vanmiddag zaterdag 19 november 2016 in de Herberg,Vlissingen. 

Vanmiddag speelt Mieke in de Herberg,Vlissingen. Ze is daar regelmatig spontaan binnen gelopen en begon dan piano te spelen. Daar zaten ze zo van te genieten dat ze Mieke gevraagd hebben vandaag zaterdag 19 november 2016 te komen spelen van 14.30 uur tot 16.00 uur. Ze zal zowel piano als gitaar spelen en haar ervaringen vertellen over vele jaren Pelgrimsleven. 

Je kunt zo binnenlopen, een stoel pakken en rustig genieten. 


http://www.pkn-vlissingen.nl/nieuws/nieuws/bericht:muziekmiddag-op-19-november-in-de-herberg.htm

Gitarist Jay-P van de prachtige solo's op Antoine's Ticket To Heaven en Tell Me speelt nu bij Rob de Nijs in de band. 

Proficiat aan Jay-P die nu als gitarist in de band van Rob de Nijs speelt. Jay-P heeft mij gezegend met zijn prachtige solo's op Ticket To Heaven en Tell Me. Volgend jaar breng ik het album Your Touch opnieuw uit met als bonustrack Ticket To Heaven die ik opnieuw ga opnemen. Hieronder kun je luisteren naar Tell Me met die mooie solo van Jay-P. Deze song staat ook op mijn Collection album 

Road Of Glory.