top of page

Een nieuw begin

We moeten we even bij komen van wat we beleefd hebben. God heeft namelijk iets teruggegeven wat eigenlijk de vijand geroofd had. We zijn in 1995 vertrokken met 2 koffers. We hadden alles opgegeven om de here Jezus te volgen. We zouden op een plek terecht komen war God ons zou brengen…ons beloofde land!

 Het is een pelgrimsreis geworden van jaren. Zoals Abraham en Sara gingen reizen en uitkwamen in het beloofde land, zo mogen Antoine en ik nu de poorten binnengaan van ons beloofde land! Alles wat God ons beloofd heeft, dat gaan we nu binnentreden. Zoals Jozua een stap zette en niet bevreesd was om zijn beloofde land binnen te gaan, terwijl hij wist dat er oorlog uit voort zou komen, en hij het land moest gaan veroveren en dat dat strijd zou betekenen, zo zijn wij vertrokken in 1995. Nu zijn we bijna 30 jaar verder. Op 12 april 2024 gaat ons 30e jaar in. Dat gaan we samen vieren! In die 30 jaren die achter ons liggen heeft de VADER ons “mature” gemaakt. Op zijn Nederlands gezegd: Hij heeft ons volwassen gemaakt. We hebben heel veel stormen doorstaan. Veel tegenstand gehad, maar we zijn standvastig gebleven in onze roeping. We hebben ons niet weg laten pesten maar we zijn overeind gebleven. Soms hebben we moeten schuilen. Maar we staan samen rechtop en we hebben onze naam PWM terugveroverd. En dat is zo’n bijzonder moment voor ons!

In die tijd, in 1995, bestond dat nog niet: Profetische aanbidding. Ja, je hoorde wel van profeten maar Prophetic Worship (Profetische aanbidding) was onbekend. Je hoorde het wel in South Carolina bij Don Potter, maar wij waren de eersten (of een van de eersten) die dat in Nederland brachten. Het was onbekend. We hebben in vele harten dit profetische zaad mogen zaaien en daarna zag je overal profetische dansen en andere creatieve vormen ontstaan tijdens de aanbidding. Ook thuis gingen mensen profetisch schilderen…

Iedereen is zijn eigen weg gegaan. In die bloeitijd voelden wij ons best eenzaam. Wij vroegen aan de Here God: “Was dit het nou? Okay, we hebben het hier gelanceerd in Nederland, en nu?”

“Nu”, zegt God, “ga Ik het aan jullie teruggeven. Jullie krijgen je naan PWM terug en je zult je naam met eer dragen! Dus ga die poort in van je beloofde land. Neem alles terug wat van jullie geroofd is en ga staan voor waar je geroepen bent:

Prophetic Worship Ministries

 

Nou, dit was een heel verhaal.

Maar dat betekent ook dat alle dingen die we ontwikkeld hebben in die tussentijd, De 20 stappen naar innerlijke heling en allerlei dingen die we gedaan hebben op relationeel gebied, ons sterk gemaakt hebben in onze identiteit in Christus.

Onze identiteit is heel sterk gevormd door Gods Heilige Geest. Alles wat we vroeger in het begin hebben gedaan aan conferenties, profetische aanbiddingsdagen, komt allemaal weer terug. Het gaat allemaal terugkomen op een hele nieuwe manier. En dat zal zich ontvouwen in de komende jaren.

Maar het betekent dat waar ik mee bezig was, nu stopgezet wordt. En snel ook. We hebben een nieuwe DAG gekregen van God om Prophetic Worship Ministries opnieuw tot leven te roepen. Niet alleen zoals ik de afgelopen jaren deed voor vrouwen die gekwetst zijn, maar voor iedereen!

Het wordt een DAG voor jong en oud, voor kinderen en volwassenen. Voor ouderen. Iedereen mag komen, zoals we dat vroeger in 1995 ook deden. Kijk voor meer informatie over de PWM dag hier.

Hechtingsproblematiek

Volwassenen komen vaak bij coach Mieke Maria Beiler met een hechtingsproblematiek. Ze hebben dan meestal al heel vroeg een kindertrauma opgelopen, omdat er geen sprake was van veilige hechting.


👉Wil je dat je kind zich veilig gaat hechten aan jou? Dan is het belangrijk dat je gaat werken aan het afbreken van die muur die je hebt opgebouwd rondom je hart.

Jouw kind heeft er recht op om zich veilig te hechten aan jou.


Wanneer je veilig gehecht bent aan God de VADER geeft dat een innige band met HEM die het allerbeste met jou voor heeft!!!


Voor coaching aan zowel volwassenen als aan kinderen kun je contact opnemen met Mieke.

Kijk dan even op haar website.

Zondag 26 juni 2022

Live Concert

Antoine John Beiler


Antoine John Beiler begon in 1990 als zanger in de Gospelmuziek. Zijn optreden op de EO Gospelmarch 91 TV & Radio gaf hem daarna de gelegenheid om een lange tijd 3 optredens per weekend te hebben in kerken, koffiebars en op festivals. Zijn album Ticket to Heaven uit 1992 en vooral de gelijknamige titelsong werd tot in de basketbal-arena's in Amerika gedraaid. In 1997 was de release van zijn album Your Touch en die was gelijk EO Radio 2 CD van de Maand. Inmiddels (vanaf april 1995) waren Antoine en zijn vrouw Mieke al vertrokken naar Amerika op een geloofsreis die jaren zou duren! Antoine mocht zijn talent gebruiken in Amerika, Canada, UK, Europa en Israël. Jarenlang hadden zij niet meer dan alleen hun vertrouwen in God en Zijn voorziening! Op vele plaatsen mochten Antoine en Mieke de mensen vertellen dat God een God van trouw is. Dat we op Hem kunnen bouwen en vertrouwen. In 2008 was de release van Antoine's album Road of Glory. Een Collection met 15 songs van 1990 tot 2008. Overal waar Antoine komt zingen praat iedereen over "De Zanger". Dat is nou precies wat Antoine het liefste hoort. Want zegt hij: "Ik ben een zanger voor God". 

Het was mijn wens om op mijn Road Of Glory CD de foto’s te gebruiken die we op ons geliefde plek, Keswick in het Lake District van Engeland, hadden gemaakt! En toen dat klaar was, was ik al gelukkig! "Road of Glory" is een Collection van 15 songs die ik bijna allemaal zelf schreef en heb opgenomen tussen 1990 - 2008. Ik heb 4 albums opgenomen sinds 1990. 1991 Your Touch (Ned/Eng) 1992 Ticket To Heaven 1997 Your Touch (CD van de Maand EO Radio 2, nu NPO Radio 2) 2008 Road of Glory Dit jaar hoop ik Your Touch uit 1997 opnieuw uit te brengen met bonus tracks zoals Ticket To Heaven. Dit album was toen niet zomaar CD van de Maand bij EO Radio 2. Nog steeds noemen mensen dit album Your Touch uit 1997 Antoine's masterpiece. In Amerika werd mijn album veel lokaal op de radio gedraaid, werd ik gevraagd om grote radio stations te bezoeken voor een uur lang interview waarbij veel van mijn nummers werden gedraaid! Ter plekke vertelden de Radio DJ's mij welke Amerikaanse artiesten daar ook waren geweest. Toen besefte ik me pas hoe bijzonder het was dat ik daar als Nederlandse zanger was uitgenodigd! Amerika was een droom van 1995-2000! Volle kerken bij de concerten, jeugdavonden waar ze uit hun dak gingen bij mijn songs Come To The Table en Angels en er werd geroepen om meer! En dat voor een Nederlander......Radio interviews en de berichten die we bij de Christelijke Boekwinkels in South Carolina hoorden dat de luisteraars na de radio uitzendingen naar de winkels reden om mijn CD Your Touch te kopen. Toen ik begin dit jaar bij visites nog weleens op aanvraag dat album Your Touch uit 1997 liet horen vielen een aantal van verbazing bijna van hun stoel. Iedereen reageerde hetzelfde. "Dat album is zo te gek! Dat moet weer in winkels liggen en op voorraad zijn". Ik ben er mee bezig! En zie er naar uit! En Engeland dan? Dat was ook meer dan geweldig! Zowiezo het land waar Mieke en ik ons thuis voelen. En waar we ook zouden willen wonen. De optredens in prachtige Cathedrals zal ik nooit vergeten......Echt bijzonder! Maar ook de kerken waar we welkom waren vergeet ik niet. En dan de gezellige maaltijden met elkaar na de diensten en optredens! Heerlijk! Dat kunnen die Engelsen wel! Ik ben benieuwd wat er nog gaat komen.

Dag voor dove vrouwen.

De dove vrouwen zullen op een zaterdag 2 juli 2022 samenkomen in Utrecht.

Adres: Hope Church Utrecht, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht.

INFO: bij Annemarie: annemarieterpstra2@gmail.com

en bij bij Marjo: kasmarjo@ziggo.nl

THEMA: JIJ BENT GELIEFD door de VADER.

Spreekster: Mieke Maria Beiler

Opgeven bij Marjo: kasmarjo@ziggo.nl


We kijken terug op een mooie geslaagde midweek retraite. Als je belangstelling hebt om ook een keer te komen kun je jezelf opgeven door hier te klikken.

Excellent MIDWEEK Retraite

voor de vrouw!

Thema:

"JOUW HOOGSTE WAARDE"

in Emmaus te Helvoirt (vlakbij Den Bosch).

Najaar 2022

met Mieke Maria Beiler (Vrije Vlinder).

Midweek retraite waar veel ruimte, aandacht en tijd zal zijn voor het individu met persoonlijke gesprekken en coaching van

Mieke Maria Beiler en Elisabeth Akhavan!

Voor info en opgeven klik hier.

 

                                            MIDWEEK Retraite: JOUW HOOGSTE WAARDE

Mijn plan.

Ik wil graag kleinschalige retraites houden voor vrouwen. Dat is eigenlijk om ze een stapje verder te brengen. Ik wil 2022 uitroepen voor het jaar van de vrouw! Om een stap verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling en genezing in hun identiteit.

 

Het is een WELKOM THUIS, waar de vrouwen zich veilig zullen voelen. Het zal zijn in een huiselijke sfeer. Het is in Helvoirt in het bezinningscentrum. Er is daar een aparte ruimte voor kleinschalige conferenties. Dit wordt een speciaal jaar voor enkele vrouwen die daaraan willen deelnemen. Ik wil in dit jaar een paar van deze kleinschalige conferenties houden.

Ze kunnen 1 keer deelnemen, 2 keer of alle keren mee doen.

Het wordt een jaar om zelf te kunnen helen en om zelf weer uit te kunnen delen!

 

Dit idee is ontstaan na de Dag voor de Vrouw afgelopen september. Ik loop echter al jarenlang rond met het idee om kleinschalige conferenties te gaan houden. Maar na de Dag voor de Vrouw kwam ik erachter dat ik liever met een klein groepje werk. Ik vind 5 tot 10 vrouwen meer dan genoeg om gerichte aandacht te kunnen geven. Ik zag tijdens die dag de vrouwen zo serieus bezig met de opdracht die ik had gegeven. Ze zaten aan een lange tafel te werken en ik liep langs hen en ik had heel graag met iedere vrouw apart tijd genomen om te praten en te bidden en haar verhaal aan te horen om een diepe relatie aan te gaan: Om te kunnen delen zodat zij daardoor anderen ook weer zal kunnen helen.

Dus voor iedere vrouw die komt naar deze

Excellent MIDWEEK retraite: JOUW HOOGSTE WAARDE

Wat kun je dan verwachten?

Je gaat 3 stappen nemen van het 20 stappenplan naar innerlijke heling, dat is ontworpen door mij, Mieke. En als je verlangt om THUIS te komen bij God, en je verlangt naar zo’n huiselijke sfeer, zodat je tijdens de stap ondersteuning kan krijgen door middel van gesprek en gebed, dan is het echt iets voor jou!

Nogmaals,

Het is een kleinschalige midweek retraite. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus wie zich opgeeft, die kan komen!

Dit is het plan, en ik wil heel graag jouw reactie erop via het contactformulier van de website of per email!

Tot horens/ziens!

Mieke

Vrij van Intimidatie

Ben je echt vrij?

Wat is het tegenovergestelde van slavernij?

Vrijheid.

Toen we vorig voorjaar in de eerste Lock down terecht kwamen wandelde ik nog iedere ochtend met de hond van de overbuurvrouw langs het strand. Er heerste angst. En dat was het grootste probleem.

Mensen maken elkaar bang en als de media en de regering ook nog gaan meedoen dan is het hek van de dam.

Er heerst angst.

Ik hoorde het woord steeds in mijn hoofd...Angst psychose.

Hoe kom je uit die psychose?

Door wakker geschud te worden en zelf goed na te denken. Ga eens terug naar je kindertijd en denk na over gebeurtenissen die je bang hebben gemaakt. Waren het de oorlogsverhalen van je ouders? Of heb je zelf traumatische dingen meegemaakt? Is dit afgelopen crisisjaar angstig voor je geweest? Wanneer voel je je veilig?

Dit zijn allemaal vragen die je kunnen helpen om uit je angstgedachten te komen.

Dan nog een andere vraag:

Wat is het tegenovergestelde van intimideren? Veiligheid aanbieden door empathisch te denken.

Wanneer iemand je dreigt of gebruik maakt van intimidatie dan ontstaat de neiging bij de ander om zo snel mogelijk veiligheid of bescherming te vinden. En de makkelijkste manier om dat te doen is die dreigende baas te gehoorzamen.

Velen kiezen voor een snel gevoel van veiligheid door te gehoorzaam te luisteren naar de intimiderende persoon.

Of het nu gaat om regels omtrent het eetgedrag in de Bijbel (wel of niet varkensvlees eten) of om een andere regel, als het intimiderend gebracht wordt, dan is het de gemakkelijkste manier om van dat nare gevoel af te komen door gewoon doen wat er gezegd wordt.

De zwakke mensen in de Bijbel eten alleen plantaardig voedsel en de mensen die veel bezig zijn met wetten worden dus zwak genoemd.

Een andere keer is het de zwakke die juist sterk wordt genoemd als Gods kracht daar doorheen werkt...

Als we zwak zijn in Hem is dat juist heel mooi.

Ik denk dat het nu de tijd is om na te gaan of je bij de zwakken hoort of bij de sterken.

De Here Jezus zegt dat alles wat de mond ingaat jou niet onrein maakt, maar alles wat uit je hart, gedachten en mond komt. Dat is een geestelijke onreinheid. Onvrede vanbinnen is erger dan een ziek lichaam...

Het is daarom goed om toe te geven dat je zwak bent. We hebben allemaal Gods genade nodig. Genade om niet bang te zijn, genade om te blijven geloven en genade om te vergeven. Er zijn op dit moment zoveel meningen die tegenover elkaar staan. Het bekvechten lijkt echt uit de hand te lopen. Vooral onder de gelovigen. Zie je nu dat dat de opzet was van de tegenstander?

De Here Jezus bidt: "Op dat zij allen één zijn, gelijk Gij, Vader, in Mij en Ik in U, dat ook zij in Ons zijn; opdat de wereld geloven, dat Gij Mij gezonden hebt."

De wereld gelooft niet meer als zij zien hoe verdeeld wij zijn. De kerkmuren zijn gevallen. De mensen zijn de kerk uitgerend. En wat gaan we nu doen?

Zullen we de strijdbijl neerleggen en weer samen gaan aanbidden?!!!

Deze blog kun je vinden door op de link te klikken.

Een strijder in Gods Koninkrijk heeft de aarde verruild voor de hemel.

Evangelist Jan Zijstra is overleden.

Dit schreef hij als voorwoord voor mijn Dagboek.

“Mieke Beiler houdt met dit dagboek: ‘Uit het dal naar de bergtop’, waarin zij 365 overdenkingen opschreef, ons een spiegel voor. Daarbij zet ze ons aan het denken. Dat is natuurlijk de bedoeling van elk dagboek. Ook dit bijzondere, mooie dagboek is een boodschap, hoe God over de dingen denkt, over ons denkt. Psalm 139:17-18 zegt ons dat de gedachten van God kostbaar zijn; ze zijn zeer rijk; daarbij zijn ze ontelbaar veel in aantal; zoveel dat ze niet te tellen zijn.

Dit dagboek gaat over die gedachten; ze komen vol liefde en heel teder tot ons maar juist daardoor komen ze ook heel krachtig over. Het zijn ook gedachten die ons aansporen om ze om te zetten in daden. Het zijn die daden, die `werken van het geloof`, die de veranderingen in ons leven aanbrengen.

Als u de gedachten die Mieke Beiler opschreef, overdenkt en in toepast, zult u door het werk van de Heilige Geest gevormd worden naar het beeld van zijn Zoon, om zijn gelijkenis zoals de Bijbel ons leert aan een arme wereld te laten zien.

Ik hoop dat ‘Uit het dal naar de bergtop’ zijn weg zal vinden in de levens van vele christenen en dat het hun harten zal aanraken.”

Evangelist Jan Zijlstra

 

 

Voor wie ook belangstelling heeft voor een wekelijkse overdenking/inspiratie uit Miekes Dagboek, stuur dan even een e-mail naar miekebeiler1958@gmail.com of vul het contactformulier even in.

Dan krijg je ieder weekend een een gratis overdenking in je e mailbox.

 

Als je op een of andere manier gezegend bent door onze bediening of door Miekes blogs, ook op haar eigen website van Vrije Vlinder,

en ons een gift wilt sturen, zijn we je daar heel erg dankbaar voor! Alvast heel erg bedankt!

M J Beiler Christiaanse/ A J C Beiler

The Netherlands

Bank account:

NL81 INGB 0003 7553 72


BIC code:

INGBNL2A

En dat voor een Nederlander......Radio interviews en de berichten die we bij de Christelijke Boekwinkels in South Carolina hoorden dat de luisteraars na de radio uitzendingen naar de winkels reden om mijn CD Your Touch te kopen. Toen ik begin dit jaar bij visites nog weleens op aanvraag dat album Your Touch uit 1997 liet horen vielen een aantal van verbazing bijna van hun stoel. Iedereen reageerde hetzelfde. "Dat album is zo te gek! Dat moet weer in winkels liggen en op voorraad zijn". Ik ben er mee bezig! En zie er naar uit! En Engeland dan? Dat was ook geweldig! Zowiezo het land waar Mieke en ik ons thuis voelen. En waar we ook zouden willen wonen. De optredens in Cathedrals zal ik nooit vergeten......Echt bijzonder! Maar ook de kerken waar we welkom waren vergeet ik niet. En dan de gezellige maaltijden met elkaar na de diensten en optredens! Heerlijk! Dat kunnen die Engelsen wel! Ik ben benieuwd wat er nog gaat komen.

Wat vind je van het idee als ik met jou mijn dagboek ga delen?


Ik heb mijn 365 dagen dagboek geschreven en vraag me af of jij ieder weekend een overdenking in je mailbox wilt ontvangen.


Het is een dagboek in 3 delen:

Deel 1

Uit het dal

Deel 2

Naar de bergtop

Deel 3

Leven in balans


Laat even weten of je er belangstelling voor hebt!

Je mag ook een kennis of familielid of partner aanmelden door zijn/haar

e mailadres te sturen.


Ik heb een speciale lijst van mensen die mijn dagboek willen lezen!


De nieuwsbrieven gaan gewoon door en komen 1 keer in de paar weken/maanden.

Dit is een van de 3 voorwoorden die Ad de Krijger schreef voor mijn dagboek.


Voorwoord

“Ik vind jullie moedig en sterk om (soms noodgedwongen) altijd met een oprecht hart de onderste weg van liefde te gaan; wat op zich al een getuigenis was en wat niet altijd door anderen werd begrepen. Moed en standvastigheid gekoppeld aan echte liefde heeft zijn (geestelijke) vrucht gehad met daarin de vreugde die jullie alleen zelf het beste begrijpen.

Dit Dagboek geeft heel duidelijk de overwinningen weer, die voor iedereen te behalen zijn, ook al gaat er strijd aan vooraf. Het gaat steeds weer over de heerschappij van onze Maker die in ons blijft.

Ons gebed voor jullie en allen die dit Dagboek lezen is dat de alles overheersende vrede van God en de inspiratie van de Heilige Geest naast het verlossende werk van onze Heer Jezus dagelijks ervaren zal worden. Het zal jullie tot nieuwe hoogten brengen in het Koninkrijk van God dat hier op aarde al is. Blijf doorgaan met de Liefde te geven en je zult steeds meer Liefde ontvangen, want dat is wat Hij wil! Ga alsjeblieft door met de bediening die je hebt ontvangen en laat de mensen maar ervaren dat God ook op andere manieren gelukkig kan maken – jullie zijn daarin een bijzonder voorbeeld.”

Pastor & Founder Ad de Krijger 

Nieuwsbrief

Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief! Je hoeft alleen je e mail adres in te vullen! En vermeld dan ook:

Nieuwsbrief en/of Miekes Dagboek


ANTOINE WERKT AAN NEDERLANDSE CD.


Vandaag donderdag 24 oktober plaats ik vanmiddag mijn lied Duister of Licht op Facebook. Dit is de 1992 versie door Daniel Manuputtij opgeknapt want het is bijna 30 jaar geleden. Op mijn eerste album in 1992 stonden Nederlandse en Engelse songs. Duister of Licht was er één van. Tijdens mijn optredens/concerten in die tijd gebeurde er altijd wat tijdens Duister of Licht. Mensen kwamen spontaan naar voren om hun hart aan Jezus te geven en wilden een nieuw leven. Bijzonder. In het Amphi Theater van De Bron maakten we toen ook iets moois mee. Dat vertel ik op Facebook als ik vandaag het lied plaats. 

Antoine heeft het verlangen om op een muzikale manier onze reisverhalen te vertellen waarbij onze VADER op de meest wonderlijke manieren ons leidde en wonderen deed die ons iedere keer weer met open mond verbaasd deed staan!


Mieke heeft haar e coaching traject gemaakt en is nu weer open om dansworkshops te geven! Meer info kun je vinden op haar eigen website www.vrijevlinder.net

Op zaterdag 13 april 2019 gaat Mieke een creatieve dag houden waarin het Moederhart van God centraal komt te staan. Het thema van de dag is: Kom tevoorschijn!

Aglow Festival op 17 november 2018 in Middelburg. Antoine had een mooie workshop met de mannen en deelde daarin onze pelgrimsreis-herinneringen van de afgelopen 23 jaren. God had de hele reis ALLES ONDER CONTROLE...

Mieke deelde met de vrouwen uit haar hart hoe ze zich soms geblokkeerd had gevoeld tijdens de reis, en over de verandering in haar hart...Haar thema was: Succesvol, waardevol, boordevol. 

Na een jaar van rust (wat evenementen betreft...), gaan we verder met de voorbereidingen voor een retraite over Gods Vader- & Moederhart.

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan het genezen van de innerlijke mens. Er is veel heling gebracht in de ziel en geest van mensenharten! Zo bijzonder om te zien dat, als de psychiaters geen hoop meer hebben, Jezus daar is om gebroken harten te helen! 

Klik hier om te lezen dat er hoop is voor de hopeloze! Kijk bij de categorie: Troost!


We willen de retraite ook op andere plaatsen in Nederland en Engeland gaan houden. Het thema "Vaderhart & Moederhart van God" zal centraal staan! Klik voor meer info over dit thema.

Een terugblik op onze retraite dag

Een bijzonder moment van de retraitedag....Ieder mocht iets neerzetten van zichzelf: WIE BEN IK? Dat is een moeilijke vraag en het viel niet mee om die te beantwoorden.

In een maatschappij waarin er alleen gelet wordt op het eindresultaat en waar de prestatiedruk die er op je gelegd wordt erg groot is, is er moed voor nodig om iets van jezelf te laten zien. Wie je BENT laat je vaak niet zien in wat je DOET! Je bent zo vaak bezig met dingen die je veel moeite kosten en dan blijven de dingen die je echt leuk vindt en die je ook best makkelijk afgaan jammergenoeg vaak liggen....

Tijdens de retraite mocht je je thuisvoelen en gewoon laten zien wie je bent met je mooie en zwakke kanten...en je geliefd voelen! En weet je wat er gebeurt als je je helemaal geaccepteerd voelt? Dan wordt je zwakke kant ook zo bijzonder. Dan hoef je je niet meer te verstoppen...want jij bent JIJ...JIJ BENT UNIEK!

Zaterdag 1 juli 2017 RETRAITE-DAG met Antoine & Mieke Beiler in Vlissingen.


Op zaterdag 1 juli is het zover! Op de pagina van de EVENEMENTEN kun je de ook uitnodiging voor deze dag vinden. Het wordt een dag van genieten van wandelen, samen praten...lachen, huilen, delen in vreugde en verdriet en samen op zoek naar innerlijke heling!


Zaterdag 1 juli 2017

Retraite dag

met Antoine & Mieke Beiler

in Vlissingen.


Op zaterdag 1 juli is de retraite en we houden het in Vlissingen in de zaal (inloophuis) van STA OP ZORG in de Badhuisstraat 60. Het gebouw is op dit moment goed te herkennen omdat het in de steigers staat met een schutting eromheen. Geen mooi uiterlijk maar wel goed herkenbaar! Lieve mensen die ons daar welkom heten zullen ons helpen om er een fantastische retraite-dag van te maken! Mocht je er een weekend van willen maken dan kun je naar eigen keuze verblijven in verschillende locatie's zoals: Hotel, Bed & Breakfast of vakantiehuisje. Kijk maar eens op internet bij: vakantie op Walcheren! De zaal waar we de retraite houden ligt op 5 minuten lopen van de boulevard waar je heerlijk kunt uitwaaien aan zee! We beginnen om 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarna een lunch. Het middag programma start om 14.00 uur. We besluiten de dag met een diner en daarna een gezamenlijke afsluiting. Rond 21.00 uur is de retraite afgelopen.

Voor de retraite dag vragen we een gift. We hopen dat iedereen begrijpt dat er met zo'n dag met lunch en diner kosten aan verbonden zijn!

Opgave voor de retraite is verplicht.

Als je op zaterdag 1 juli naar een goedkope parkeerplaats zoekt kun je gratis parkeren op het pleintje van de Dokter Stavermanstraat op 5 minuten lopen van de zaal Sta op Zorg.


Ook op de Burgemeester van Woelderenlaan kun je gratis parkeren. Deze ligt vlak achter de boulevard. Dat is ongeveer 10 minuten lopen naar de zaal.

Er is weer een nieuwe blog voor PASEN 2017! De moeite waard om te lezen!

Vandaag gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem waar je mee worstelt. We kijken vaak naar uiterlijke symptomen van het ongemak: Hoofdpijn en andere lichamelijke of psychologische klachten kunnen dieper liggende oorzaken hebben....Vaak ben je je niet bewust van de oorzaak en ben je vooral gericht op het bestrijden van pijn. Innerlijke pijn is immers veel minder makkelijke te benoemen. Maar wat is het helend om dieper te durven kijken.....Ik lees net Ezechiël 34 vers 16. Daarin staat dat Jezus, net als een goede herder, op zoek is naar verloren schapen. Iemand die zich bewust is van zijn/haar zwakte en daarin zoekt naar de kracht van GODS LIEFDE! Ik heb zin in vandaag!


Mooi optreden Mieke Beiler in De Herberg,Vlissingen.

Ondanks velen Mieke kennen vanuit de Creatieve Dans en Coaching was het bijzonder om Mieke te zien optreden met weer andere talenten. Improvisatie op de piano waaruit de meest mooie melodieen voortkwamen, liefelijke luisterliedjes op de gitaar en haar verhalen tussendoor over 22 jaar ervaring aan Pelgrimsleven maakten het zoals iedereen riep na afloop "een prachtige middag"!


Mieke speelt vanmiddag zaterdag 19 november 2016 in de Herberg,Vlissingen.


Vanmiddag speelt Mieke in de Herberg,Vlissingen. Ze is daar regelmatig spontaan binnen gelopen en begon dan piano te spelen. Daar zaten ze zo van te genieten dat ze Mieke gevraagd hebben vandaag zaterdag 19 november 2016 te komen spelen van 14.30 uur tot 16.00 uur. Ze zal zowel piano als gitaar spelen en haar ervaringen vertellen over vele jaren Pelgrimsleven.

Je kunt zo binnenlopen, een stoel pakken en rustig genieten.


http://www.pkn-vlissingen.nl/nieuws/nieuws/bericht:muziekmiddag-op-19-november-in-de-herberg.htm


Gitarist Jay-P van de prachtige solo's op Antoine's Ticket To Heaven en Tell Me speelt nu bij Rob de Nijs in de band.


Proficiat aan Jay-P die nu als gitarist in de band van Rob de Nijs speelt. Jay-P heeft mij gezegend met zijn prachtige solo's op Ticket To Heaven en Tell Me. Volgend jaar breng ik het album Your Touch opnieuw uit met als bonustrack Ticket To Heaven die ik opnieuw ga opnemen. Hieronder kun je luisteren naar Tell Me met die mooie solo van Jay-P. Deze song staat ook op mijn Collection album

Road Of Glory. 

bottom of page