top of page

Als ik val....stort ik niet neer!


Maar steeds als ik dacht: "Nu ga ik vallen," hield U me overeind met uw liefde, Heer. Steeds als ik wanhopig was, troostte U mij en gaf U mij weer hoop. Psalmen 94:18-19 BB

Heel vaak heb ik gedacht dat ik zou gaan vallen. Maar op het moment dat ik viel kreeg ik weer nieuwe kracht om omhoog te komen.

In de zomer is hier jaarlijks een RESCUE evenement en aan het eind van de dag komen de air force vliegtuigen die een show geven van ongeveer 20 minuten. Geweldig om te zien hoe zij zich laten “vallen” en als je denkt dat ze in de zee gaan storten trekken ze met een enorme kracht weer omhoog!! Geweldig om te zien!! KIjk naar het filmpje vanaf 2:04 Ik ga er ieder jaar weer voor zitten om deze geweldige show te zien en het strand zit op dat moment dan ook vol met mensen!! Klik op het filmpje om een stukje van die show te zien!

Juist toen ik dacht dat ik het niet meer aankon, ervoer ik de kracht van uw goedheid en liefde, HERE. Terwijl allerlei gedachten in mij omgingen, waren het juist uw troostwoorden die mij opbeurden.

When I said, “My foot is slipping,” your unfailing love, LORD, supported me. When anxiety was great within me, your consolation brought me joy. NIV vertaling

ANGST troost en vreugde. Deze 3 woorden horen bij elkaar. Als je bang bent kun je elk moment van de dag bidden. En…als je die angst en paniek in Gods HART brengt geeft Hij er troost en vreugde voor in de plaats. Je gooit je angst als het ware in ZIJN armen en Hij vangt ze op en en sluit jou in Zijn hart. Daar kun je weer rustig worden en je veilig voelen en daar ontvang je troost en word je weer blij!

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page