Antoine & Mieke Beiler

Beilerville

Blogpost

Geef nooit op!

Geplaatst op 30 september, 2017 om 0:50


Zoals de Here Jezus gezalfd was om Zijn werk te doen op aarde, zo ben jij ook geroepen. Als jij je leven hebt gegeven in Gods handen en je hebt je laten redden door genade, is er ook een opdracht voor jou! God zal je de kracht geven om je roeping te vervullen.


Veel mensen beginnen enthousiast met het dienen van God. Later haken ze af omdat ze teveel geconfronteerd worden met problemen. Dat kunnen persoonlijke, financiële, relationele problemen of familieomstandigheden zijn.

Antoine en ik zijn ook door diepe dalen gegaan. Omdat we als pelgrims voor God reisden zijn we vaak gestuit op onbegrip. We deden dingen die niet "gewoon" waren. We hadden vaak geen vaste woon-of verblijfplaats. Dat heeft hele bijzondere gebeurtenissen tot stand gebracht, want we waren open voor nieuwe ontmoetingen en belevenissen.

We hebben vanwege het onbegrip vaak gedacht dat wij iets niet goed deden. Daarom veranderden we een aantal keren de naam van onze bediening. Antoine heeft veel gevoel voor de juiste namen en hij kwam eerst in Ohio USA met de naam "Prophetic Worship Ministries". Na enkele jaren in volle glorie daarmee gewerkt te hebben merkten we dat het woord Profetisch erg beladen werd. We begonnen zo eenvoudig. We zongen en dansten op de genade van Jezus. We leefden als kinderen uit Gods Vaderhand! Maar mensen gaven een andere invulling aan deze woorden. Het bracht ons in een kramp en we veranderden de naam in "New Revival Ministries". Dat was precies wat er tijdens onze conferenties gebeurde. Er was een nieuwe kracht en heling en vreugde om God te aanbidden met alle creatieve uitbeeldingen!


Maar de tekorten in fiancieën waren groot en we kregen veel tegendruk op ons pad. Dat maakte het moeilijk om door te gaan en we gingen daarom een poos reizen en met onze dansgroep (Mikamocha en later Dance of the North) trokken we ook verschillende keren door de kerken in binnen- en buitenland. De roeping bleef! We waren nog steeds op reis net als Abrham en Sara en we wisten nooit waar we uit zouden komen. God was onze Reisleider en dat was voor ons genoeg reden om door te gaan.

Na een moeilijke periode zijn we opnieuw gaan beginnen onder de naam "The Glory Ministries" en de Glory Celebrations waren geweldig! Heerlijke dagen met de band van Paulus Hinoke waarin we samen God aanbaden met creatieve aanbidding. Eigenlijk bleven de vorm en inhoud steeds gelijk. De namen van onze Ministry veranderden omdat we ons vaak onzeker voelden vanwege tegenwerking van mensen.

Maar we hebben nooit opgegeven! Onze liefde voor elkaar en voor onze God was onverbrekelijk en Zijn Liefde was het die ons staande hield!

Gods roeping om Hem te dienen gaat nooit weg. 

Dat zal nooit verdwijnen.

Ben je de weg wel eens kwijtgeraakt?

Zoek dan de weg van herstel en innerlijke genezing zodat je er weer voor kunt gaan! Neem je verantwoordelijkheid weer op en ga staan in je zalving. Iedereen weet zelf over welk gebied God autoriteit gegeven heeft. En als je dat nog niet weet… bid er dan voor. Bid ook dat je werkterrein vergroot mag worden! God zal ook jou zalven om je opdracht in dit leven te vervullen!

Lees in je Bijbel:

Lucas 4:18,19

 

De Geest van de Here is op mij… de tijd van Gods genade is aangebroken.

(Het Boek)


1 Johannes 2:27


Wat uzelf betreft: de zalving die u van hem ontvangen hebt is blijvend, u hebt geen leraar nodig. Zijn zalving leert u alles naar waarheid, zonder bedrog. Blijf daarom in hem, zoals zijn zalving u geleerd heeft.

(NBV)

  


Categorieën: Pilgrims for God/Pelgrims voor God

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties