Antoine & Mieke Beiler

Beilerville

Blogpost

Wat is je roeping?

Geplaatst op 12 september, 2020 om 23:45

Weet je wat je roeping is? Zo niet dan is dit een belangrijke vraag om over na te denken.

Als je een nieuwe baan hebt ga je er dagelijks mee aan de slag om jezelf van je goede kant te laten zien. Je probeert je uiterste best te doen en je werkt hard omdat je graag je baan wilt behouden.

Zo is het ook met je roeping.

Je hebt van onze Vader een roeping gekregen en daar mag je mee aan de slag gaan. Iedereen die bij het Koninkrijk van God hoort heeft een eigen taak. Dat noemen we ook wel een bediening.

Weet jij al wat je taak is? En doe jij ook je uiterste best om die taak te vervullen?

Vanmorgen lees ik dat we ons in moeten spannen om onze roeping en verkiezing te bevestigen. In 2 Petrus 1:10 Klik op de link om de tekst te lezen:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Petrus+1%3A10&version=BB

Daar is moed voor nodig. Je weet wat je kan en je wilt je bekwaamheid laten zien. Dan is het ook belangrijk om te leren om door te zetten. Niet bij de pakken neer te gaan zitten als er tegenslag komt of een onzichtbare vijand die jouw werk wil tegenwerken. 

In het Boek Hooglied 2 vers 17 in de Bijbel staat dat de kleine vosjes de wijngaard willen bederven. Klik op de link om het te lezen:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=hooglied+2+%3A+8-17&version=BB

Ja, inderdaad zijn er vaak kleine maar ook grote vossen die je wijngaard willen bederven. Ik was vroeger erg bang van geestelijke strijd en daarom moest ik eerst leren om te weten wie ik ben. Pas als je goed weet wat je identiteit is, ben je klaar voor de strijd. Als er dan een vos op je af komt ga je eerst naar de VADER. Je gaat in Zijn Armen liggen en dan jaagt Hij die vijand op de vlucht. Want als je dat doet ben je het allersterkst! Vele christenen gaan direct vechten met de kracht in hun ziel. Dat kun je lang volhouden totdat je knalt. En dan moet je van voor af aan beginnen om op zoek te gaan naar je identiteit in Christus.

Als je leert om temidden van strijd eerst stil te worden en in VADERS armen te gaan liggen en je voelt dat Hij je draagt en dat Hij grote engelen voor jou aan het werk zet om je geestelijke vijand weg te drijven, dan voel je een nieuwe geestelijke KRACHT in je stromen die bovennatuurlijk is. Daarmee mag je die vos en alle kleine vosjes gaan vernietigen! Het is niet voldoende om 1 vos te vernietigen. Nee, je moet de holen ingaan en ook de kleine vosjes pakken en uitroeien. Dit is echt inspannend werk. Maar als je eerst hebt leren rusten in Vaders Armen en je jezelf gedragen voelt, dan kun je die vernietigingsactie aan!!!

Daarom raad ik je aan om vandaag eerst eens na te denken wie jij bent, wat je roeping is en of je werkelijk staat in die roeping.

Als je er nog niet zo zeker van bent dan moet je echt beginnen bij het begin. Ik heb het later in omgekeerde volgorde gedaan en dat kost wel extra tijd en werk. Want het is niet fijn om eerst een roeping te krijgen en vervolgens jezelf geknakt te voelen. Maar door de grote genade van God ben ik niet gebroken blijven liggen. Want de Here Jezus is juist naar de aarde gekomen om het geknakte riet niet te breken maar op te binden!!!

God draagt je door de aller moeilijkste momenten. Dan leer je voelen. Je ervaart dat je gedragen wordt en daar in die Sterke Armen ontdek je je innerlijke kracht die jou vanuit de hemel gegeven is!

Ken jij dat geheim al? Voel jij je ook gedragen door de eeuwige Armen van de Vader?

Weet je ook al wat je roeping is?

Neem maar tijd om stil te worden en ga de Liefde en de Hemelse Zorg maar voelen. Daar zal de hemelse kracht ook in jou stromen. Dat is geweldig. Daar is de plek waar je voor je ogen jouw vijanden op de vlucht ziet slaan en dan is het tijd om op te staan en je vijanden te vernietigen!Je wordt blij van je roeping omdat je Gods Kracht in je voelt. Je weet wie je bent en je kunt het!

Iedere keer als ik me geknakt voel ga ik liggen in de Sterke Armen van de VADER. En daar ontvang ik nieuwe kracht om op te staan en alle vosjes te vangen die mijn wijngaard willen bederven. Ik voel me daarna weer strijdlustig om mijn werk en roeping te bevestigen!

Is dat niet geweldig!

Iedereen is weleens uitgeput maar in de rust in Gods Armen ontdek je wat je kracht is en wie je werkelijk bent!

27 Bij de eeuwige God ben je altijd veilig.

Zijn eeuwige armen dragen je.

Hij jaagt al je vijanden voor je weg en zegt: 'Vernietig hen!'

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomium+33%3A27&version=BB


Laat je niet overwinnen door het kwaad, maar overwin het kwaad door het goede te doen!

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romeinen+12%3A21&version=BB

Als je het kwaad laat doorzieken dan betekent dat je niks doet. Als je het goede doet dan roei je het kwaad uit. Dan ben je bezig op jouw eigen niveau, in jouw eigen speciale roeping om het kwaad te overwinnen!

Ga met God, dan ga je goed!

Het onderstaande lied is gezongen door Mal Pope. Het is een hemels lied met een schitterend vooruitzicht wat je te wachten staat als je volhoudt om God te dienen!!!

https://www.youtube.com/watch?v=J60Jhs3NuIk&list=RDEMkEqphchCiM0oNn2vFUObcg&start_radio=1


Categorieën: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties