Antoine & Mieke Beiler

Beilerville

Blogpost

Nieuwjaarswens 2020

Geplaatst op 21 december, 2019 om 21:05

Antoine en ik hebben in de afgelopen jaren weer zoveel mooie wonderen beleefd van persoonlijk herstel, en ook van het "heel worden" van de levens van de mensen die rondom ons staan, dat we onze geestelijke batterij opnieuw hebben kunnen opladen om jullie in 2020 veel goed nieuws te gaan brengen van herstel van gebroken harten!

Ik heb aangeboden om in januari te gaan starten met het sturen van een wekelijkse overdenking uit Miekes DAGBOEK : "Uit het dal naar de bergtop en LEVEN IN BALANS".

Mocht je nog iemand weten, dan kun je die opgeven door het e-mailadres van die vriend of vriendin of familielid te sturen.

Vorige keer stuurde ik per e-mail de aanbeveling van pastor en founder Ad de Krijger mee. Nu stuur ik het voorwoord van mijn goede vriendin Annemarie Terpstra mee.

Ik heb al vele reactie's gekregen van jullie om mijn dagboek te gaan volgen.

Op de pagina Coaching voor volwassenen van de website van Vrije Vlinder kun je een creatief idee vinden om met mijn overdenkingen een eigen scrapbook te gaan maken! Je kunt je dus nu al gaan voorbereiden om er creatief mee aan de slag te gaan!

Hier volgt het voorwoord van Annemarie:

“Mieke ken ik als een vriendin, al bijna 30 jaar lang. Wij hebben allebei gewerkt in het dovenonderwijs. Mieke werkte als leerkracht, ik als psychologisch medewerker. Wij hebben een bijzondere vriendschap opgebouwd door deze jaren heen. Een vriendschap met periodes van tijdelijk uit het oog maar zeker niet uit het hart.

Mieke is voor mij een groot voorbeeld van het hebben van de intieme relatie met God de Vader; als ze spreekt of schrijft over God, gaat het altijd over: “God de VADER”.

Samen met haar man Antoine leidt Mieke een bijzonder leven, ze reizen regelmatig rond over de hele wereld. Hiervoor hebben zij veel moeten loslaten; huis, familie, vrienden. Ik zie duidelijk Gods hand op een onnavolgbare manier in hun leven.

Voor Mieke was het niet altijd makkelijk om zonder onze maatschappelijke zekerheden te leven. God heeft haar, en Antoine, steeds opnieuw voorzien in wat ze nodig hadden: De open deuren naar het buitenland, maar ook het regelmatig onverwacht, op wonderlijke manieren voorzien van een huis, als zij terugkeerden van een reis. Bovenal zie ik bij Mieke de blijdschap en vrede ongeacht de omstandigheden.

Mieke is door de jaren heen voor velen een grote steun door haar bemoedigingen en gebeden. Zeker ook voor mij; haar woorden raken me en bouwen op. Ze heeft zich ontwikkeld tot een geestelijk volwassen vrouw, levend uit Gods genade, die God en mensen dient met haar gaven.

Dit dagboek toont wat God heeft gedaan en nog doet in Miekes leven, het bevat veel geestelijke lessen. Het daagt je uit om in vertrouwen met God je weg te gaan. Het laat je zien hoe God door mensen heen kan werken in het leven van elke dag, en dat gaat niet altijd zonder strijd. De titel van het dagboek is herkenbaar uit het leven van Mieke, maar eigenlijk uit het leven van ons allemaal: “Uit het dal naar de bergtop”. Het is het uiteindelijk gaan van heerlijkheid tot heerlijkheid, het mogen leven door Gods genade en onder de leiding van de Heilige Geest. God de VADER wil ons zegenen met leven en overvloed tot eer van Hem. Het is mijn gebed dat dit boek zal werken als een zaad dat veel vrucht draagt.”

Annemarie Terpstra-Dees, goede vriendin.

 

 

Voorwoord en aanbeveling van pastor & Founder Ad de Krijger

 

“Ik vind jullie moedig en sterk om (soms noodgedwongen) altijd met een oprecht hart de onderste weg van liefde te gaan; wat op zich al een getuigenis was en wat niet altijd door anderen werd begrepen. Moed en standvastigheid gekoppeld aan echte liefde heeft zijn (geestelijke) vrucht gehad met daarin de vreugde die jullie alleen zelf het beste begrijpen.

Dit Dagboek geeft heel duidelijk de overwinningen weer, die voor iedereen te behalen zijn, ook al gaat er strijd aan vooraf. Het gaat steeds weer over de heerschappij van onze Maker die in ons blijft.

Ons gebed voor jullie en allen die dit Dagboek lezen is dat de alles overheersende vrede van God en de inspiratie van de Heilige Geest naast het verlossende werk van onze Heer Jezus dagelijks ervaren zal worden. Het zal jullie tot nieuwe hoogten brengen in het Koninkrijk van God dat hier op aarde al is. Blijf doorgaan met de Liefde te geven en je zult steeds meer Liefde ontvangen, want dat is wat Hij wil! Ga alsjeblieft door met de bediening die je hebt ontvangen en laat de mensen maar ervaren dat God ook op andere manieren gelukkig kan maken – jullie zijn daarin een bijzonder voorbeeld.”

Antoine en Mieke wensen je een zegenrijk 2020 toe!


Categorieën: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties